Ceai de Catina x 20 plicuri, Naturavit

Stoc :
Ultimele produse
Producator :
Termen expirare :
2027-06-30
5 RON
Cantitate :
Ceai de Catina x 20 plicuri

Descriere:

Ceaiul de Cătină este excelent pentru întărirea sistemului imunitar, protejează organismul de răceli si gripe. Conferă vitalitate si reprezintă un plus de energie.
Conține un aport mare de vitamina C, vitaminele B, fier, sodiu, potasiu, ingrediente esențiale pentru un organism revigorat.

Ceaiul de Cătină este îmbogățit cu Mere, Rooibos, Hibiscus si Coacăze negre.

Merele infuzate ne permit să scăpăm de toxine, având proprietăți diuretice, ne ajuta la scăderea trigliceridelor din organism, reduc apetitul, oferind în general, diverse substanțe nutritive.

Ceaiul de Rooibos, numit și “Ceaiul roșu” conține o serie de antioxidanți naturali care nu se regăsesc în alte ceaiuri. Aceștia ajută la neutralizarea radicalilor liberi aflați în organism. Astfel, Rooibos-ul poate duce la contracararea procesului de îmbătrânire și la stimularea sistemului imunitar.
Acest ceai este pur și natural pentru că nu conține aditivi, conservanți sau coloranți. Este o băutură liniștitoare, potrivită oamenilor care țin o dietă care le restricționează numărul de calorii consumate.

Coacăzele negre prin conținutul ridicat de taninuri, rutozide, vitamina C, săruri de potasiu, flavone, ulei volatil conferă ceaiului proprietăți diuretice, de stimulare a circulației limfatice și venoase, antiinflamatorii (prin conținutul în flavone), stimulează eliminarea acidului uric din sânge, are acțiune antihipertensivă, efecte benefice antireumatice, stimulează formarea globulelor roșii. Are un gust plăcut, ușor acrișor, răcoritor.

Hibiscusul cu proprietățile sale antiinflamatoare, este eficient celor care au probleme cardiovasculare si reduce riscul persoanelor ce sunt predispuse la infarct. Produsul contribuie la menținerea tensiunii arteriale in limite normale.

Acidul citric este un compus organic frecvent întâlnit in natura, cu multiple implicații pozitive asupra organismului uman. El este componenta de baza a tuturor fructelor citrice, indiferent ca vorbim despre lămâi, mandarine, grapefruit sau multiplele soiuri de portocale întâlnite in comerț.   
Acidul citric oferă savoare alimentelor, dulciurilor si băuturilor alcoolice sau răcoritoare. In plus, se spune ca are capacitatea de a distruge bacteriile, mucegaiul, virusurile si rugina, iar prin urmare a fost utilizat la obținerea pesticidelor, fungicidelor si soluțiilor dezinfectante. 


Compozitie:

  • măr: 36%
  • rooibos: 17%
  • coacăze negre: 10,5%
  • hibiscus: 11%
  • cătină: 5%
  • acid citric (antioxidant din citrice): 2%
  • aromă naturală: 1,5%

Actiuni si recomandari:
  • are un conținut bogat de minerale naturale și antioxidanți ce ajută la întinerirea organismului
  • contribuie la apărarea naturala a organismului
  • susține sistemul imunitar
  • reduce surplusul de apă din organism
  • combate problemele digestive
  • reduce simptomele balonării

Preparare:

  • infuzie dintr-un plic la 200-250 ml apă clocotită
  • se acoperă și se lasă între 5-8 minute

Administrare:

  • se beau 2 - 3 căni cu ceai pe zi, neîndulcite
  • in cazul administrării îndelungate la fiecare 6 săptămâni se fac 10 zile de pauză

Prezentare: Cutie cu 20 plicuri